Requena
Requena, situada en la zona occidental de la província de València, compta amb una important història. El seu centre històric, el Barri de la Vila, conserva restes del seu antic sistema defensiu emmurallat, cases blasonades, coves subterrànies, esglésies i carrers plens d’història i encant. Els plats típics de Requena, rics en proteïnes i calories a més de rics i saborosos, poden acompanyar-se amb els seus excel·lents vins i caves. El calendari festiu de Requena i els seus llogarets inclou un conjunt de festes i tradicions populars dignes de conéixer-les i gaudir-les. Un altre dels majors patrimonis de Requena és el seu entorn natural format per una gran varietat de paratges i senders.
Oficines de turisme
Tourist Info Requena
Gastronomia- Enoturismo
La gastronomia de Requena està vinculada a la seua història, als seus costums i a les seues festes. Els plats tradicionals de Requena són rics en proteïnes i calories, a més de variats i saborosos. Del seu ampli ventall gastronòmic destaca: l’arròs de matança, el morteruelo, el ajoarriero, el cachulí i els brioixos amb magres i sardines. La nota dolça la posen el turroncillo , el pa beneït i els pastissets de moniato o de xocolate. Però sens dubte els nostres embotits, acollits a la Indicació Geogràfica Protegida Embotit de Requena, són un dels pilars fonamentals de la nostra gastronomia. Entre ells destaquen: la llonganissa, el xoriço, la güeña, la sobrassada, el salsitxó, el gos i la botifarra. Tots aquests productes típics els podem acompanyar amb els nostres famosos i tradicionals vins i caves elaborats en els cellers de nostre mostre municipi.




































