Torrent
Donar a conéixer Torrent com a centre de la Comunitat Valenciana amb el seus recursos culturals, naturals i gastronòmics.
Gastronomia
Rossejat. És el plat més típic de la gastronomia torrentina, indispensable en les llars torrentines el dia 3 de febrer, festivitat de Sant Blai. Es tracta d’un arròs al forn, amb ingredients especials com el “buloc”, blanquet, o pilota salada. La peculiaritat d’aquest plat és la combinació dels sabors dolç i salat, ja que s’incorpora al plat la “pilota dolça”, feta a base d’ametla molta, ou i pa ratllat. Xocolate de Torrent. Conegut també com a xocolate de bollo o “bollet”, es fabrica a Torrent des de la segona meitat del segle XIX. La seua elaboració artesanal, a la pedra, així com el seu sabor, ho fan un xocolate especial que agrada a majors i xicotets. És apte per a intolerants a la lactosa i al gluten. Crestes de Torrent. Dolç molt popular en les llars torrentines des de mitjan segle XX. El seu origen es deu a una equivocació del pastisser Isidro Pérez. La seua fórmula és secreta, i actualment la pastisseria La Plaça és l’única que elabora aquest dolç d’acord amb aqueixa fórmula. Es tracta d’una pasta fullada farcida d’una deliciosa crema, amb una fina cobertura de coco ratllat.





















